main logo
1237

Anastasia Nichita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit prima reprezentantă a Republicii Moldova, calificată la proba de lupte, la Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul viitor. Despre aceasta anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Anastasia Nichita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

„Sportiva noastră s-a calificat în finala mare a categoriei de greutate de până la 57 kg, după ce a trecut în semifinalele Campionatelor Mondiale de lupte de turcoaica Elvira Kamaloglu. Anul acesta, reprezentanta de la Centrul de Pregătire a Loturilor Naționale a devenit și campioană europeană la seniori”, menționează MEC, transmite Știri.md cu referire la voceabasarabiei.md.

Și echipa Lupte libere Feminine din Moldova a transmis un mesaj de felicitare pentru Anastasia Nichita:

„Finală Mondială și biletul de calificare la Jocurile Olimpice din Paris pentru Anastasia Nichita! După o victorie categorica de 10:0 împotriva turcoicei Elvira Kamaloglu, Anastasia și-a asigurat prezenta pe podiumul mondial, dar și a obținut prima cotă olimpică la lupte feminine. Felicitări, Anastasia! Mult succes în marea finală!”, se arată în mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării