510
0
Anastasia Nichita, felicitată de Dodon pentru victoria de la Europene
510
0

Președitele țării, Igor Dodon, a felicitat-o pe Anastasia Nichita, sportiva moldoveancă care a devenit campioană europeană la lupte libere.

Foto: facebook.com/IgorDodon

"Felicitări sportivei noastre Anastasia Nichita, care în competiție dificilă a obținut victoria la Campionatul European de Lupte și va aduce acasă Medalia de Aur.

Ne mândrim cu sportivii moldoveni, iar fiecare izbândă, fiecare trofeu și titlu înalt ne convinge o dată în plus cât de important este să susținem sportul", a spus Igor Dodon, transmite Știri.md. 

Amintim că luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a devenit joi seara, la Roma (Italia), în premieră, campioană europeană la lupte libere, în limitele categoriei de greutate până la 59 de kilograme.

Anul trecut ea a devenit medaliată cu bronz la Campionatul European de la București și Jocurile Europene de la Minsk (Belarus) și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia) din anul curent. 

Performera este antrenată de Tudor Cârlan. Este originară din Tătăreşti (Străşeni) şi îşi face studiile la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter