main logo
1067

Americanii, în lacrimi. Prima echipă calificată în sferturile de finală

Statele Unite ale Americii a ratat, sâmbătă, calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 1-3 (0-2), în primul meci din faza ”optimilor”.

Americanii, în lacrimi. Prima echipă calificată în sferturile de finalăFoto: digi24.ro

Golurile olandezilor au fost marcate de Memphis Depay (min. 10), Daley Blind (min. 45+1) și Denzel Dumfries (min. 81), în timp ce pentru americani a punctat Haji Wright (min. 76), transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Americanii, în lacrimi după eliminarea în fața Olandei

Jucătorii americani au simțit că au avut șansa lor, în duelul contra Olandei, și că ar fi putut obține calificarea cu mai multă concentrare la finalizare.

Au avut destule oportunități, însă nu și inspirația pentru a le fructifica. Au fost eliminați de la Cupa Mondială din Qatar și au părăsit stadionul ”Khalifa International” din Doha în lacrimi.

Cei mai afectați jucători au părut Winston McKennie, Christian Pulisic și Walker Zimmerman, însă, cu siguranță, regretul este mare în tabăra americanilor.

Tabloul complet al optimilor de finală ale Cupei Mondiale 2022

Meciurile din optimile Cupei Mondiale 2022:

  • Olanda - SUA 3-1 (Depay 10, Blind 45+1, Dumfries 81/ Wright 76)
  • Argentina - Australia, sâmbătă, 3 decembrie, ora 21:00
  • Franța - Polonia, duminică, 4 decembrie, ora 17:00
  • Anglia - Senegal, duminică, 4 decembrie, ora 21:00
  • Japonia - Croația, luni, 5 decembrie, ora 17:00
  • Brazilia - Coreea de Sud, luni, 5 decembrie, ora 21:00
  • Maroc - Spania, marți, 6 decembrie, ora 17:00
  • Portugalia - Elveția, marți, 6 decembrie, ora 21:00

Olanda - SUA. Prima echipă calificată în sferturile de finală, la Mondialul din Qatar

Olanda este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în optimi, cu scorul de 3-1, selecționata Statelor Unite ale Americii.

Olanda a deschis scorul prin Depay, în minutul 10 al partidei, atacantul olandez șutând perfect, din prima, la colțul lung, fără șanse pentru Turner. Europenii au încheiat prima repriză cu două goluri avantaj, după ce Blind a înscris aproape identic, din centrarea lui Dumfries. 

Americanii au atacat încontinuu și au ratat câteva mari ocazii, reușind într-un final să înscrie și să reducă din avantajul olandezilor, în minutul 76. 

Cinci minute mai târziu, Blind i-a întors serviciul lui Dumfries, iar fundașul olandez a marcat pentru 3-1, stabilind scorul final. 

Olanda merge mai departe în sferturile de finală și își așteaptă viitoarea adversară de la Cupa Mondială care se va decide dintre Argentina și Australia. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării