8 septembrie, 18:34
697
1
Amenințări cu moartea pentru arbitrul lovit de Novak Djokovic la US Open
8 septembrie, 18:34
697
1

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea o femeie arbitru de linie, un gest pe care nu l-a făcut intenționat, dar care este sancționat aspru de regulament.

Laura Clark a devenit celebră peste noapte, însă efectele faimei sunt negative. Asta deoarece a primit mai multe amenințări cu moartea pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

La o postare referitoare la fiul său care a murit la vârsta de 25 de ani în urma unui accident, un individ a comentat: ”Nu-ți fă griji, i te vei alătura curând!” Din păcate, e doar un exemplu din abuzurile care au abundat la adresa ei. 

Asta chiar dacă Laura Clark iubește tenisul după ce a jucat la juniori și la nivel de colegii, iar apoi a oficiat ca arbitru de scaun sau de linie la mari turnee, precum US Open sau Cupa Davis.

La unul din acestea a fost victima unui accident similar în 2014 când s-a ales cu o buză spartă după un serviciu extrem de puternic.

„Arbitrii sunt remarcați doar când comit vreo eroare sau pățesc așa ceva,” declarase într-un interviu anterior.

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost descalificat de la US Open

Campionul sârb nu a participat la conferinţa de presă, după acest incident, şi a preferat să-şi expună punctul de vedere pe reţelele sociale.

"Întreaga situație m-a făcut să fiu foarte trist şi să simt un gol pe dinăuntru. M-am interesat de cum se simte arbitrul de linie, iar organizatorii turneului mi-au transmis că, slavă Domnului, se simte bine.

Îmi pare extrem de rău pentru că i-am cauzat un astfel de stres. A fost atât de neintenționat. Atât de greșit. Nu îi voi dezvălui numele, pentru a păstra discreţia.

În ce privește descalificarea mea, trebuie să mă uit în interiorul meu, să lucrez la această dezamăgire și să transform tot acest episod într-o lecție, necesară pentru dezvoltarea și evoluția mea ca jucător și ca persoană.

Le cer scuze celor de la US Open și tuturor celor asociați turneului pentru purtarea mea.

Sunt foarte recunoscător echipei mele și familiei pentru că îmi dau toată susținerea, și fanilor mei pentru că sunt mereu acolo pentru mine. Mulțumesc și îmi pare atât de rău", a scris Novak Djokovic pe reţelele sociale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter