main logo
341

Amatorii de fotbal se pot înscrie la un eveniment sportiv caritabil

La Chișinău va fi organizată Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal pentru a susține persoanele care suferă de boli incurabile.

Amatorii de fotbal se pot înscrie la un eveniment sportiv caritabilAmatorii de fotbal se pot înscrie la un eveniment sportiv caritabil

Cupa este un eveniment caritabil ce va fi organizat pe 6 aprilie curent pentru a colecta fonduri în beneficiul persoanelor care se confruntă cu boli incurabile sau condiții limitatoare de viață și care locuiesc în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

La eveniment se pot înscrie echipe de amatori, reprezentante a companiilor, organizațiilor, instituțiilor naționale și internaționale din Moldova, dar și cei care iubesc să joace fotbal cu prietenii și doresc să facă o faptă bună.

Pentru a participa la eveniment, doritorii sunt rugați să facă o donație de 2.000 de lei per echipă către Hospices of Hope Moldova, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului. 

Fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării