main logo
1193

Alexandru Solovei: Pentru prima dată în viață am simțit asemenea emoții

Alexandru Solovei practică luptele greco-romane de 10 ani și își petrece mai tot timpul pe saltea pentru a-și îmbunătăți calitățile sportive. Dragostea pentru genul dat de sport a fost moștenită de la tatăl lui care, la fel, practică luptele greco-romane.

Alexandru Solovei: Pentru prima dată în viață am simțit asemenea emoțiiFoto: ea.md

Tânărul a obținut recent titlul de campion mondial printre cadeți, locul doi la campionatul European U15, în 2019, și titlul de campion european, în 2021, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

A pășit pentru prima dată pe salteaua de lupte încă de când avea abia șapte ani, iar emoțiile „fantastice și foarte plăcute”, i-au dat de înțeles că își va reprezenta țara la campionate.

Recent, Alexandru a devenit campion mondial, iar pregătirile au fost foarte intense.

„Pentru acest campionat m-am pregătit zi de zi, am avut un regim foarte strict și greu. La fiecare antrenament mi-am dat toate puterile pentru a obține rezultate remarcabile”, a spus sportivul pentru portalul nostru.

La sigur, această experiență trăită o va memora pentru toată viața: „Când am aflat că am devenit Campion Mondial am avut niște emoții de nedescris, pe care nu o să le uit niciodată. Pentru prima dată în viață am simțit asemenea emoții”, a completat Alexandru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării