main logo
336

Albot s-a calificat în sferturile de finală la campionatul din Franța

Radu Albot a obținut încă o victorie în Franța. Sportivul nostru a dispus în trei seturi de un tenismen din Letonia, 7-6, 4-6, 6-4.

Albot s-a calificat în sferturile de finală la campionatul din FranțaAlbot s-a calificat în sferturile de finală la campionatul din Franța

Dincolo de tenisul jucat, în confruntarea cu Ernests Gulbis, Radu Albot a avut de câștigat întâi de toate un duel psihic și fizic, doar apoi cel tactic, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

După ce a condus cu 3-0 în primul set, adversarul a reușit să egaleze la șase și să împingă meciul în tie-break.

După o victorie într-un set atât de intens, era greu de crezut că Gulbis mai avea puterea să revină. Dar letonul s-a dovedit bine pregătit psihic și fizic, și a câștigat setul al doilea după ce a luat un ghem pe serviciul lui Albot.

În decisiv, Albot a condus cu 2-0, cu break în primul ghem, și nu lăsa impresia că va duce la capăt meciul cu victorie. Așa și a fost. Albot s-a impus de fiecare dată pe propriul serviciu ca într-un final să pună punctul la 6-4 în setul al treilea, după două ore și 35 de minute jucate per total. În sferturi, tenismenul moldovean va da piept cu un adversar din Cipru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării