main logo
596

ADN-ul lui Cristiano Ronaldo, găsit în probele din dosarul acuzațiilor de viol

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga.

ADN-ul lui Ronaldo, găsit în probele din dosarul acuzațiilor de viol

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, însă nu a dus lipsa de momente controversate în viața sa, transmite Știri.md cu referire la sport.ro.

Kathryn Mayorga, o fostă profesoară americană, îl acuză pe starul portughez de viol. Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani. 

Chiar dacă Cristiano Ronaldo a scăpat de orice acuzație, cazul său fiind închis definitiv de politiștii americani din lipsă de probe, The Sun scrie că a intrat în posesia unor informații confidențiale care arată că ADN-ul lui Ronalod ar fi fost găsit în probele de la dosar și că portughezul i-ar fi mărturisit avocatului său că Mayorga i-a cerut să se oprească. 

The Sun a publicat informații extrase din peste 100 de pagini de e-mailuri trimise în timpul anchetei. Printre altele, unul dintre detectivi, Jeffrey Guyer, a scris într-una dintre corespondente: "ADN-ul se potrivește!". 

Mai mult, Ronaldo i-ar fi spus avocatului său că Kathryn Mayorga a spus "Nu!" și "Oprește-te!" în noaptea cu pricina. 

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu zece ani, pe 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. 

Kathryn Mayorga a redeschis procesul în septembrie 2018, însa în urma cercetărilor, procurorii au închis cazul și l-au declarat nevinovat pe Ronaldo, din lipsă de probe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării