main logo
1297

Academia Rebeja Chișinău va juca împotriva FC Kairat din Kazahstan

În urma tragerii la sorți care a avut loc astăzi, 3 septembrie 2024, la Nyon, Academia Rebeja Chișinău a fost desemnată să joace împotriva FC Kairat din Kazahstan în prima rundă de calificare a UEFA Youth League, ediția 2024/25, competiția destinată celor mai bune echipe de tineret din Europa.

Academia Rebeja Chișinău va juca împotriva FC Kairat din KazahstanFoto: UEFA.com

Primul meci se va desfășura în deplasare, în Kazahstan, pe 18 septembrie 2024, iar returul va avea loc la Chișinău pe 2 octombrie 2024, transmite Știri.md cu referire la fmf.md.

Dacă Academia Rebeja reușește să treacă de FC Kairat, va întâlni în turul următor formația spaniolă Real Betis Balompié. Meciurile din această fază sunt programate pe 23 octombrie în deplasare și pe 6 noiembrie 2024 la Chișinău.

În cazul în care echipa noastră va avansa și din această rundă, va întâlni în etapa a treia una dintre echipele BFC Daugavpils (Letonia), Cliftonville FC (Irlanda de Nord) sau U.S. Sassuolo (Italia). Meciul tur se va juca pe 27 noiembrie 2024 la Chișinău, iar returul pe 11 decembrie 2024 în deplasare.

Amintim că echipa Sheriff U19 a reprezentat Republica Moldova în UEFA Youth League, ediția 2023/24, avansând până în faza a doua a competiției. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării