16 cazuri noi de COVID-19 la jucătorii și membrii din Premier League
17 noiembrie, 12:07
167
0
16 cazuri noi de COVID-19 la jucătorii și membrii din Premier League
17 noiembrie, 12:07
167
0

Situație extrem de îngrijorătoare în fotbalul englez. Au fost descoperite 16 cazuri noi de coronavirus la jucătorii și membrii staff-urilor tehnice ale cluburilor din Premier League.

Foto: eurosport.com

Analizele au fost efectuate între 9 și 15 noiembrie. E cea mai mare rată de cazuri pozitive de până acum, transmite Știri.md cu referire la publika.md

Lucrurile sunt cu atât mai alarmante cu cât s-au efectuat doar 1207 teste, în contextul în care foarte mulți jucători sunt plecați la echipele naționale.

Premier League nu a făcut publice numele celor care au ieșit pozitivi, însă în presă s-au dezvăluit deja fotbaliștii testați pozitiv la echipele naționale. Este cazul egiptenilor Mo Salah și Mohamed Elneny, a irlandezului Mat Doherty, dar și a brazilianului Alex Telles.

În Anglia, oficialii din Premier League efectuează săptămânal teste în rândul tuturor jucătorilor și membrilor staff-urilor tehnice, rezultatele venind în termen de 24 de ore.

Probleme din aceeași cauză și la cluburile spaniole din Primera Division. Atacantul lui Atletico Madrid, Luis Suarez a fost testat pozitiv în cantonamentul naţionalei din Uruguay, înaintea meciului cu Brazilia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

El va rata astfel şi meciul cu FC Barcelona, din weekend, club la care a evoluat în perioada 2014-2020.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter