27 noi, 2019 06:43
160
0
14 boxeri moldoveni au devenit premianți la turneele din Ucraina
27 noi, 2019 06:43
160
0

14 reprezentanți ai Școlii specializate din Grimăncăuți (Briceni) au devenit în week-end premianți ai turneelor desfășurate la Lvov, Cernăuți și Kaluș (Ucraina).

Foto: molpres.md

Dumitru Coșciug (81 kg) a câștigat concursul de la Cernăuți, categoria de vârstă seniori, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat coechipierii Ilie Mușuc (56 kg) și Valeriu Răzmeriță (75 kg), dar la categoria de vârstă tineret.

Eugen Cebotari a fost cel mai bun în categoria sa (60 kg) la turneul de la Lvov, rezervat cadeților, iar Dan Golodenco (52 kg) și-a învins toți adversarii la concursul de la Kaluș.

Alți 9 elevi ai Școlii din Grimăncăuți s-au clasat pe locurile doi și trei la turneele din Ucraina. ”Important este ca ei să acumuleze experiență competițională. Doar o participare face mai mult decât zeci de antrenamente. La turnee se călesc caracterele”, astfel a comentat astăzi pentru agenție evoluțiile boxerilor din Grimăncăuți Antrenorul Emerit Petru Caduc din localitate.

El i-a pregătit aici în anii precedenți pe medaliații olimpici Vitalie Grușac, Veaceslav Gojan, premianții Campionatelor Europene Victor Cotiujanschi, Dumitru Galagoț, Vasile Belous, laureații Universiadelor Mondiale Mihail Muntean și Andrei Zatușevschi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter