main logo
384

100 de funcţionari publici au participat la un turneu de mini-fotbal

Aproape 100 de funcţionari publici au participat astăzi la un turneu de mini-fotbal, organizat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării. Aceştia au luptat pentru marele trofeu şi, totodată, au promovat un mod sănătos de viaţă.

100 de funcţionari publici au participat la un turneu de mini-fotbal100 de funcţionari publici au participat la un turneu de mini-fotbal

Împărţiţi în 12 echipe, angajaţii de la 7 ministere, Cancelaria de Stat, Ambasada Chinei, Ambasada Statului Qatar, dar şi cei de la PNUD au avut ocazia să arate ce pot pe terenul de fotbal, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

"Se vor juca după formula trei grupe. După ce echipele vor fi clasate în topul grupelor vor juca semifinale, finala mică şi finala mare. Echipa care va ajunge în finala mare are de jucat cinci jocuri. Două reprize a câte 15 minute. Într-adevăr va fi un turneu de durată şi cei care vor ajunge în finală vor avea o zi grea", a menționat secretarul de Stat în domeniul tineretului şi sportului, Radu Rebeja.

"Este faptul de prietenie cu toţi participanţii aici la competiţie", a afirmat reprezentantul Ambasadei Statului Qatar, Hasan Mazin.

"Fotbalul este şi un mod de socializare pentru că la serviciu fiind ocupaţi doar cu chestiuni funcţionăreşti, nu prea avem timp să socializăm foarte mult", a spus şeful secţiei Artă, Ministerul Educaţiei, Horias Dabija.

Printre jucători au fost şi femei, două angajate de la PNUD.  

Competiția este prevăzută în Calendarul acțiunilor sportive naționale și internaționale pentru anul 2018. Activitatea are drept scop propagarea modului sănătos de viață și practicarea sistematică a exercițiilor fizice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării