main logo
441

Ziua ușilor deschise la BNM pentru elevi și studenți

Elevii și studenții sunt invitați de Banca Națională în perioada 29-31 octombrie să participe la un eveniment de educație financiară.

Ziua ușilor deschise la BNM pentru elevi și studențiZiua ușilor deschise la BNM pentru elevi și studenți

Evenimentul este organizat în contextul zilei internaționale a economisirii care este marcată anual la data de 31 octombrie, transmite Știri.md

Astfel, pe parcursul zilelor de 29, 30 și 31 octombrie vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei. De asemenea vizitatorii vor avea ocazia să vadă și alte monede emise de Băncile centrale ale altor state care au fost donate Băncii Naționale a Moldovei. Elevii și studenții vor avea ocazia să cunoască de la experții BNM istoria monedei naționale, precum și alte subiecte legate de domeniul financiar, inclusiv despre elementele de siguranță ale leului moldovenesc.

Durata unei vizite va fi de o oră și acestea sunt preconizate pentru orele 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00 și 16:00.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze până pe data de 23 octombrie 2018, ora 17.00, la adresa electronică educatie.financiara@bnm.md  sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a BNM. Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării