428
0
Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. Mesajul lui Fredolin Lecari
428
0

Astăzi, 10 iunie, sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, vine cu un mesaj de felicitare:

"Stimaţi polițiști de frontieră,

Dragi colegi și prieteni,

O zi deosebită pentru noi, cei care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigurăm ordinea și liniștea la hotarele țării. 

Astăzi, se împlinesc 27 de ani de la crearea instituției de frontieră, timp în care Poliția de Frontieră a cunoscut modernizare și dezvoltare instituțională. Remarc cu satisfacție că progresele obținute de-a lungul timpului au fost posibile numai grație activității intense, profesionalismului, inteligenței și competenței dumneavoastră. În continuare, încurajez și susțin seriozitatea de care dați dovadă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, asigurându-Vă de apreciere pentru tot ceea ce realizați.

Astăzi, Poliția de Frontieră se prezintă ca una din structurile Ministerului Afacerilor Interne ajunsă la maturitate instituțională, pregătită și capabilă să răspundă provocărilor actuale. Totodată, reușește să se bucure de respectul structurilor similare din alte țări și să se afirme ca un partener de încredere în lupta cu infracționalitatea transfrontalieră.

Astăzi, aduc recunoștință deplină tuturor generațiilor ale Poliției de Frontieră și Vă mulțumesc pentru dăruirea de sine și consacrare la hotarele țării.

Vă urez un sincer La Mulți Ani, sănătate și putere de muncă!"

Citește și
article image
Un Rolls-Royce Cullinan a fost văzut în vamă, pe sensul de...
0
1005
article image
Mesajul Simonei pentru Bianca Andreescu, după victoria de...
0
363