main logo
349

Ziua mondială a curățeniei: Ce vedete au făcut ordine în Capitală

Pentru că în această duminică este marcată Ziua mondială a curățeniei, nu am ezitat să mergem împreună cu cei mai veseli băieți din Chișinău, de la Zebra Show să facem curat prin parcuri. Am mers în pădurea de la Buiucani de pe strada Nicolae Costin.

Ziua mondială a curățeniei: Ce vedete au făcut ordine în CapitalăZiua mondială a curățeniei: Ce vedete au făcut ordine în Capitală

Într-un singur an, pe teritoriul Moldovei au fost generate patru milioane de tone de deșeuri, dintre care doar 600.000 au fost utilizate, un milion - nimicite și peste 1,5 milioane de tone de deșeuri au rămas pe teritoriul unităților producătoare de deșeuri, transmite Știri.md. cu referire la Prime.md

Chiar și așa parcurile și pădurile din capitală sunt împânzite de sacoșe, sticle și alte lucruri lăsate la întâmplare de chișinăuieni. De asta s-au convins băieții de la Zebra Show care s-au apucat să facă ordine în pădurea din sectorul Buiucani. 

Dar gunoiul nu e o glumă! Numai ce nu au găsit comedianții în iarbă. 

Băieţii au dat şi de nişte obiecte artizanale.

Lăsând gluma la o parte, gașca vesela a adunat câțiva saci de gunoi în doar jumătate de oră.

Să ştiţi că nu este prima dată când băieţii gospodăresc prin oraş. Unii dintre ei participă în fiecare an la marea curățenie. 

Totuși, curat nu este doar acolo unde se face, dar unde se respectă, deci, hai să ne facem împreună planeta mai frumoasă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării