main logo
3315

Ziua Lucrătorului Serviciului Vamal: Mesajul șefului instituției

Ziua de 4 septembrie este una specială pentru întreaga comunitate vamală din Republica Moldova, când este marcată Ziua profesională a funcționarului vamal și aniversarea a 33-a de la fondarea autorității vamale.

Ziua Lucrătorului Serviciului Vamal: Mesajul șefului instituțieiColaj: Știri.md

„Astăzi celebrăm nu doar profesionalismul și devotamentul fiecăruia dintre Dvs., ci și contribuția esențială pe care o aduceți în protejarea intereselor economice și a securității țării noastre”, a declarat Alexandru Iacub, directorul Serviciului Vamal, transmite Știri.md.

Potrivit acestuia, activitatea în cadrul autorității vamale este una dinamică, intensă, plină de provocări și riscuri. 

„Cu toate acestea, am convingerea că, îmbinând abilitățile și experiența profesională, vom contribui împreună la performanța autorității vamale și la dezvoltarea sistemului vamal național.

Îmi doresc ca instituția vamală să fie eficientă, transparentă și integră, dar și să asigure misiunea importantă și nobilă de securitate economică a statului, prin contribuția fiecărui funcționar integru, onest, demn, corect și dedicat.

Cu prilejul Zilei profesionale a funcționarului vamal, vă transmit cu sinceritate mesajul de care urmează să ne conducem mereu: „Siguranță prin integritate, eficiență prin colaborare, dezvoltare prin inovație”. Astfel, voința și perseverența de care dați dovadă zi de zi să contribuie la dezvoltarea profesiei de funcționar vamal și, nu în ultimul rând, să vă aducă satisfacție de la munca depusă și rezultatele obținute. La mulți ani, Serviciul Vamal al Republicii Moldova!”, a mai menționat Alexandru Iacub. 

Știri.md amintește că, la 4 septembrie, vameșii din Republica Moldova marchează sărbătoarea lor profesională - Ziua Lucrătorului Serviciului Vamal.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării