main logo
1809

Ziua Automobilistului și Drumarului în R. Moldova. Mesajul ASD

În ultima duminică din luna octombrie, R. Moldova celebrează Ziua Automobilistului și Drumarului, un moment special pentru a recunoaște eforturile tuturor celor implicați în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere.

Ziua Automobilistului și Drumarului în R. Moldova. Mesajul ASDImagine simbol

În acest sens, Administrația de Stat a Drumurilor a venit cu un mesaj și adresează felicitări proiectanților, inginerilor, drumarilor și antreprenorilor care contribuie la construirea drumurilor ce conectează comunități și asigură siguranța și confortul participanților la trafic, transmite Știri.md.

„Împreună vom continua să dezvoltăm o rețea rutieră de calitate, conform standardelor europene”, subliniază reprezentanții ASD.

Aceștia evidențiază dedicarea și profesionalismul echipei, fie că lucrează din birou sau pe șantier, fie în domeniul administrației, proiectării, execuției ori în mediul academic.

Astfel, Ziua Automobilistului și Drumarului reprezintă o oportunitate de a celebra realizările din domeniu și de a încuraja continuarea eforturilor pentru o infrastructură rutieră mai bună în beneficiul cetățenilor.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării