main logo
1506

Zinaida Greceanîi, mesaj de felicitare pentru medici și farmaciști

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor medicali și farmaciștilor.

Zinaida Greceanîi, mesaj de felicitare pentru medici și farmaciștiFoto: parlament.md

În mesaj, Zinaida Greceanîi își exprimă recunoștința pentru munca dificilă a lucrătorilor medicali în perioada pandemiei, transmite Știri.md.

"Ziua profesională a lucrătorilor medicali și farmaciștilor, marcată anual în a treia duminică a lunii iunie, ne oferă un nou prilej să omagiem și apreciem munca de zi cu zi a celor care stau la straja sănătății noastre.

Aduc sincere mulțumiri și exprim recunoștință tuturor lucrătorilor din domeniul medical pentru dăruire și efort deosebit, competență profesională, curaj și rezistență.

În această perioadă pandemică ne-am convins de sacrificiul pe care îl faceți, de munca dificilă și obositoare. Sunteți adevărați eroi ai zilelor noastre.

Stimați lucrători medicali și farmaciști,

Vă adresez cele mai calde și sincere urări de sănătate, pace și prosperitate. Fie ca recunoștința pacienților și a autorităților să fie pe măsura eforturilor depuse de Dumneavoastră!", se menționează în mesaj.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării