692
0
Zeci de primari și consilieri raionali au venit la Parlament să-și exprime susținerea față de Guvernul Sandu
692
0

Zeci de pimari și consilieri rainonali au venit astăzi în fața Parlamentului pentru a-și exprima susținerea față de majoritatea parlamentară nou-creată și Guvernul Sandu învestit și recunoscut internațional.

În fața lor a ieșit prim-ministrul Maia Sandu, care i-a îndemnat pe toți să dea dovadă și în continuare de curaj, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Ați exprimat o poziție fermă. Sunteți un exemplu și este de apreciat curajul celor care sunt primii. Sprijinul dvs pentru Guvernul învestit este un sprijin pentru procesul democratic. Dvs trebuie să fiți responsabili doar în fața celor care v-au ales. Niciun partid nu trebuie să vă hărțuiască. Noi ne dorim ca dvs să creați standarde de condiții bune de trai în fiecare localitate”, le-a spus Sandu aleșilor loclai.

„Să nu puneți la îndoilă că PD este un partid criminal. Se spune că este acaparat statul, vreau să vă spun că și instituția primarului este acaparată. Parteneriatul dintre ACUM și PSRM cred că era ceva firesc. Este important să nu cedăm”, a adăugat șa rândul său primarul de Cimișlia, Gheorghe Railean.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter