main logo
3685

ZdG: Cine e șoferul beat care a răsturnat un microbuz cu mașina

Antrenorul naționalei de fotbal sub 19 ani a Republicii Moldova, Oleg Fistican, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se afla beat la volan.

ZdG: Cine e șoferul beat care a răsturnat un microbuz cu mașina

În urma ciocnirii cu mașina lui Oleg Fistican, un microbuz s-a răsturnat. 

Antrenorul naționalei Under 19 a părăsit locul accidentului, însă ulterior a fost identificat de polițiști, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a comunicat că accidentul, cu implicarea unui autoturism Audi și a unui microbuz Mercedes, a avut loc pe data de 1 martie, la intersecția bd. Iurii Gagarin cu bd. Decebal.

Surse din cadrul anchetei ne-au comunicat că, în seara accidentului, Fistican a opus rezistență oamenilor legii, aceștia fiind nevoiți să-i pună cătușele. Martorii la accident au publicat pe rețelele de socializare imagini video și foto. În fotografii se poate vedea automobilul Audi și numerele de înmatriculare care conțin inițialele lui Fistican Oleg – FO.

Contactat pentru a-și expune punctul de vedere în legătură cu accidentul în care a fost implicat, Oleg Fistican a afirmat inițial că „eu nici n-am fost și asta e o prostie mare ce vorbiți acum”, apoi ne-a recomandat să nu ne „implicăm în familia sa”, deși am precizat că-l contactăm în calitatea sa de antrenor al lotului național de juniori a Moldovei.

Oleg Fistican are 44 de ani și este antrenorul lotului U-19 al R. Moldova din decembrie 2016. Înainte de a prelua echipa de tineret a fost antrenor al formației Saxan Ceadîr-Lunga. În cariera de jucător a evoluat la echipe precum Iskra-Stali Rîbnița, Zimbru Chișinău sau Nistru Otaci. De asemenea, Fistican a jucat și în echipa națională a R. Moldova între 1995 și 2000.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării