3 020
0
Xenia Deli și milionarul egiptean au împlinit 3 ani de căsătorie. Imagini de la nuntă
3 020
0

Ecoul nunții Xeniei Deli cu omul de afaceri, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, încă răsună.

Foto: perfecte.md

Modelul a împărtășit imagini de poveste de la nunta sa, care a avut loc pe una dintre cele mai luxoase și deosebite insule din lume, Santorini, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Xenia a vrut să-și imortalizeze nunta cu un profesionalism de cel mai înalt nivel, astfel că s-a ales cu un videoclip care pare a fi, de fapt, un film de dragoste.


De curând, ea și soțul ei au sărbătorit 3 ani de căsătorie, iar cu acest prilej tânăra mămică a publicat pe Instagram videouri nemaivăzute de la nunta lor, desprinsă parcă din filmele de la Hollywood.

Internauții au rămas perplecși și nu au ezitat să scrie felicitări familiei. 

„Vă felicit, trei ani s-au scurt practic pe neobservate. Așa se întâmplă când oamenii sunt predestinați să fie unul lângă celălalt.”, „Aniversare frumoasă.”, „Doamne, pentru ce eu plâng. Cât sunteți de frumoși și fericiți. Sunteți o pereche foarte frumoasă, sinceră. Să fiți norocoși și fericiți mulți ani înainte. Xenia, pe voi e imposibil să nu vă iubesc.”, „Emoționant. Se citește fericirea în ochii voștri.”, au scris unii dintre fani. 

Amintim că Xenia Deli și Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 65 de ani, s-au căsătorit pe data de 4 iunie 2017, nunta fiind celebrată la Santorini, Grecia. În 2018, în august, tânăra a născut o fetiță pe care au numit-o Anastasia. Familia trăiește în Los Angeles, America.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter