main logo
1265

Xenia Deli a organizat o petrecere secretă a burlăcițelor

Fetele și-au făcut de cap în camera unui hotel de lux din Beverly Hills. Verișoara Xeniei Deli a avut parte de o surpriză frumoasă din partea prietenelor sale.

Xenia Deli a organizat o petrecere secretă a burlăcițelor

Acestea au închiriat o cameră într-un hotel de lux unde s-au distrat pe cinste, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Tânăra mămică, Xenia Deli, are un program foarte încărcat, ținând cont de faptul că aceasta a revenit la munca sa de model, totuși ea își păstrează timp și pentru distracție, mai ales dacă are un motiv bun.

În această iarnă, verișoara basarabencei – Inesa, a făcut nunta. Așa cum prevede tradiția, înainte de frumosul eveniment, prietenele miresei i-au organizat o petrecere a burlăcițelor. 

Inesa a venit la hotel cu ochii legați, însoțită de Xenia. Viitoarea mireasă era foarte emoționată și neliniștită din cauza lucrurilor care urmau să se întâmple și de care ea habar nu avea.

Fetele au pregătit și ținute speciale pentru eveniment – niște pijamale de culoare roz și un voal alb pentru viitoarea mireasă. Acestea s-au delectat cu șampanie, fructe, dulciuri și au dansat toată seara în camera de hotel. 

Chiar dacă petrecerea a avut loc cu ceva timp în urmă, amintirile acelei seri sunt frumoase și dragi pentru Xenia, din moment ce tânăra a decis să facă publice imaginile acum.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării