main logo
790

Wizz-Air anunță zboruri spre cinci destinații noi din Chișinău

Pe Aeroportul Internaţional Chişinău a sosit cea de-a doua navă a Wizz Air.

Wizz-Air anunță zboruri spre cinci destinații noi din Chișinău

Acum pasagerii pot profita de noi destinaţii de zbor la preţuri accesibile, transmite Știri.md.

Compania low-cost a anunţat despre extinderea cu 68% a operaţiunilor companiei din Chișinău şi suplinirea bazei cu încă o aeronavă în luna iulie curent. Avionul de tip Airbus A320 va deservi cele 5 rute noi: Memmingen, Dortmund (Germania), Paris Beauvais (Franța), Copenhaga (Danemarca) și Brussels Charleroi (Belgia). 

„Salutăm decizia companiei Wizz Air de a lărgi baza la Chişinău. Ne bucură faptul că parteneriatul cu Avia Invest se dezvoltă cu paşi rapizi, iar de rezultatele colaborării noastre profită în primul rînd pasagerii noştri. O bază aeriană în extindere pe orice aeroport contribuie la dezvoltarea economică a întregii ţări, inlcusiv prin oferirea a noi locuri de muncă şi investiţii majore în economia ţării.

Prin urmare, oferim tot suportul necesar companiilor precum Wizz Air şi suntem mereu la dispoziţia pasagerilor, care aleg să zboare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, pentru ca aceştia să aibă posibilitatea să călătorească spre o multitudine de ţări la tarife low cost şi în cele mai bune condiţii”, a declarat directorul general Avia Invest, Petru Jardan.

"Suntem mai mult decât bucuroşi astăzi că am suplinit un al doilea avion la baza din Chișinău. Această investiție înseamnă mai multe locuri de muncă la sediul Wizz Air de la Chişinău, precum și opțiuni de călătorie mai accesibile pentru clienții noștri din Moldova. Sperăm că lansarea noilor noastre cinci curse de la Chișinău spre destinații minunate din Europa de Vest va fi salutată de pasagerii noștri. Suntem siguri că serviciile noastre vor aduce și mai mulți călătorii internaționali, precum și consolidarea legăturilor de afaceri între Moldova și restul Europei. Echipajul nostru prietenos din Moldova așteaptă cu nerăbdare să vă primească la bordul unui zbor WIZZ! ", susține Şefa departamentului de comunicații la Wizz Air, Tamara Vallois.

Deja din 14 decembrie, pasagerii au posibilitatea să zboare spre Copenhaga, Memmingen şi Dortmund, acestea fiind destinaţii premieră pentru moldoveni.  

Odată cu suplinirea flotei aeriene la Aeroportul Chişinău s-a majorat şi numărul zborurilor pe cele mai populare curse ale WIZZ din Chișinău: London-Luton, Milan-Bergamo, Venice-Treviso, Berlin-Schönefeld și Rome-Ciampino. 

Wizz Air şi-a început activitatea pe Aeroportul Internațional Chișinău în anul 2013. Cît priveşte investiţiile companiei în baza sa de la Chișinău, acestea vor depăşi 200 de milioane de dolari, iar în 2019, prin extinderea operațiunilor, compania va oferi pasagerilor Aeroportului Internaţional Chişinău peste 700.000 de locuri de zbor, în 13 destinaţii către 8 țări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării