main logo
1197

Vulcanul din Islanda a erupt: Impresiile unei moldovence care a urmărit fenomenul

Vulcanul din Islanda, care a erupt acum două săptămâni, a devenit o adevărată atracție turistică. Mii de oameni au mers să vadă pe viu spectacolul naturii. Printre norocoși se numără și o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda.

Vulcanul din Islanda a erupt: Impresiile unei moldovence

Marcela Slobodaniuc este o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda. Ca și mulți turiști a fost atrasă de frumusețea vulcanului care a devenit faimos pe tot globul, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Tânăra a rămas impresionată și ne-a împărtășit emoțiile trăite acolo. Marcela ne-a povestit că într-adevăr se adună mulți turiști. Oamenii vin să vadă pe viu acest spectacol al naturii. Marcela spune că mulți islandezi s-au pornit chiar în noaptea când a erupt vulcanul, însă nu li s-a permis să se apropie de acea zonă.

Întrucât lava se mişcă lent, vizitatorii s-au putut apropia să surprindă cele mai bune imagini, iar unii au făcut grătar.

Vulcanul se află la o distanţă de 40 de kilometri de capitala Islandei. Deocamdată, acesta nu reprezintă un pericol pentru localităţile din preajmă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării