main logo
15165

Vulcanizare din Chişinău, distrusă de mașina Ambasadei SUA. Imagini exclusive

O vulcanizare a fost distrusă în Capitală. Potrivit martorilor, vinovat de impact este șoferul care se afla la volanul mașinii Ambasadei SUA.

Din imaginile expediate redacţiei Ştiri.md se vede că partea din față a SUV-ului a fost șifonată. Totodată, se vede că vulcanizarea a fost lovită lateral, iar mai multe unelte au fost aruncate pe jos.

Proprietarul vulcanizării spune că impactul a fost de-a dreptul puternic, vagonul care ţine vulcanizarea a fost mutat la un metru distanţă după lovitură.

De asemenea, bărbatul a confirmat că este vorba de implicarea unei maşini a Ambasadei SUA, ulterior maşina fiind evacuată pe platformă. 

La faţa locului, la venirea proprietarului, erau 3 persoane. Din spusele martorilor, un alt şofer era de fapt la volan, fiind schimbat de urgenţă până la venirea proprietarului vulcanizării și a Poliției care s-a deplasat la faţa locului.

Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Contactată de Ştiri.md, ofiţerul de presă Natalia Stati a confirmat accidentul care a avut loc aproximativ la ora 04.00, spunând că este vorba de un şofer în vârstă 30 de ani, care riscă 6 puncte de penalizare şi amendă în valoare de 1.500 de lei.

Prelimiar, şoferul a comunicat că nu a ţinut cont că carosabilul era umed şi a pierdut controlul volanului.

Deocamdată, Ambasada SUA nu a venit cu o reacţie.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării