main logo
353

Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Temperaturi prognozate

Mâine, în țară cerul va fi variabil. Vântul va sufla din Nord, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Temperaturi prognozate

La Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Cahul şi Comrat se așteaptă 33 de grade Celsius.

În Capitală, la noapte vor fi 18 grade, iar mâine termometrele vor arăta 30 de grade Celsius. În zilele următoare sunt prognozate maxime de 31 de grade şi se anunță ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță 34 de grade Celsius, iar la Roma se vor înregistra 30 de grade Celsius. La Londra sunt anunţate 23 de grade. La Paris şi Berlin vor fi 28 de grade Celsius. La Viena se vor înregistra 30 de grade. La Praga mercurul din termometre va indica 27 de grade, ia la Varşovia va fi cu un grad mai mult. La Budapesta şi Belgrad termometrele vor indica 30 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Kiev şi Ankara vor fi 27 de grade. La Atena se vor înregistra 30, iar la Bucureşti cu un grad mai mult. La Moscova se așteaptă 23 de gradei,iar cerul va fi senin. La Ankara sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 27 de grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării