main logo
1723

Voronin, supărat că PAS a interzis panglica Sfântului Gheorghe

Voronin este supărat că deputații PAS au interzis simbolica de război rusească – panglica Sfântului Gheorghe, literele V și Z. Acesta critică, într-o conferință de presă din 7 aprilie, diaspora care a adus PAS la putere.

Voronin, supărat că PAS a interzis panglica Sfântului GheorgheFoto: știri.md

Voronin declară că moldovenii plecați peste hotare trebuie să ceară scuze „zi și noapte” pentru votul masiv dat PAS-ului, transmite Știri.md cu referire la Ea.md

Nemulțumirea fostului șef al statului a fost exprimată în timp ce era dezbătut proiectul de lege privind securitatea informaţională:

”Ei nici nu sunt cărturari, nici nu le ajunge minte. Să se uite la Ștefan cel Mare, se folosea de această lentă, să se uite la toți eroii din povești, din fabule, din istorie. Ce înseamnă asta dacă facem o totalizare: Dictatură.

Când nu pot hotărî problemele, când simt că va fi revoltă în masă, și va fi o revoltă foarte serioasă, lumea nu va mai putea răbda ceea ce se petrece. Nu au grijă de nimic. În timpul când acum trebuie de semănat, în loc să rezolve problemele ce țin de agricultori, ei se ocupă cu prostiile astea. Interzic libertatea de exprimare, interzic simbolurile, interzic tot ce se poate de interzis. Acest simbol, toate aceste lucruri nu încurcă pe nimeni”, a mai declarat liderul PCRM.

Amintim că panglica Sf. Gheorghe este un simbol militar rusesc, care nu are nimic în comun cu R. Moldova.

Citește și: Dodon nu se teme de amenzi: Voi purta la piept panglica Sf. Gheorghe

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării