main logo
11479

Vlad Plahotniuc ar fi fost surprins din nou în orașul Miami

Vlad Plahotniuc a fost observat de un martor în orașul american Miami.

Vlad Plahotniuc ar fi fost surprins din nou în orașul Miami

Imaginea cu ex-președintele PDM a fost transmisă de un vizitator al site-ului pe adresa redacției PRO TV, transmite Știri.md.

Acesta nu a oferit mai multe detalii, spunând doar că bărbatul care apare în imagini este Vlad Plahotniuc și că fotografia a fost făcută în Miami.

Și deputatul ACUM, Chiril Moțpan, a publicat recent imagini în care ar apărea Vlad Plahotniuc și care ar fi fost făcute în Miami. 

Moțpan afirma atunci că a primit imaginile cu fostul lider PDM de la un moldovean din SUA.

De când a plecat din țară și a fost anunțat în căutare internațională, Vlad Plahotniuc a apărut în spațiul public doar făcând câteva postări pe pagina sa de Facebook în care a comentat situația politică din țară

Fostul lider PDM nu a venit cu o reacție la imaginile, în care ar apărea acesta, și care au fost publicate pe rețelele de socializare.

Vlad Plahotniuc a plecat din țară în luna iunie, imediat ce democrații au cedat puterea. Pe numele lui este pornit un dosar penal pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari. 

Autoritățile de la noi au cerut ca el să fie dat în căutare internațională, însă nu este clar dacă Interpol a acceptat sau nu solicitarea, întrucât poza acestuia nu apare pe site-ul organizației. 

Anterior, același lucru a fost cerut și de Federația Rusă, Plahotniuc fiind învinuit într-un dosar pentru trafic de droguri. Interpol însă a refuzat solicitarea, argumentând că este vorba despre un dosar politic. 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării