main logo
9415

Vlad Bilețchi, la un pas de tragedie: O mașină, cât pe ce să îl lovească

Activistul Vlad Bilețchi a fost la un pas de a fi implicat într-un grav accident rutier. O mașină care se deplasa haotic și cu viteză era cât pe ce să lovească frontal mașina în care se afla activistul.

Vlad Bilețchi, la un pas de tragedie: O mașină, cât pe ce să îl loveascăColaj: Știri.md

Într-o postare pe rețelele sociale, Vlad Bilețchi a scris că această situație a avut loc noaptea trecută pe un drum din România. Totodată, activistul a și povestit cum s-a întâmplat totul, transmite Știri.md.

„Omul e viu. Mirosea a alcool de la el și din mașină. După el mergeau cu viteză alte mașini care au oprit și se observa că îl cunosc pe om. Spuneau că îl fugăreau cu mașina, că a urcat beat la volan. Vroiau să-l tragă de mână de lângă mașină fără să-și de-a seama că îi pot trauma organele interne sau coloana vertebrală. Mașina încă funcționa și avea instalație de gaz. Nu vroiau să atingă cheile să stingă mașina. Nu vroiau să cheme poliția și ambulanța ca să nu scrie explicații. Nici un airbag nu a funcționat. Omul nu avea cuplată centura de siguranță. Nebuni de drumul mare...”, a scris Vlad Bilețchi.

În acest sens, activistul a venit și cu un mesaj de recomandare către cetățeni.

„Aveți grijă de voi, conduceți prudent și adaptați viteza. Cuplați centura de siguranță. Unii mai urcă beți la volan”, a conchis Bilețchi.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării