main logo
5591

Vizita lui Erdogan. IGP: Acces doar cu acte acasă și la muncă

Orașul Chișinău este împânzit de zeci de echipaje ale Inspectoratului Național de Patrulare.

Vizita lui Erdogan. IGP: Acces doar cu acte acasă și la muncă

De la orele 7 dimineața, ofițerii INP și-au făcut apariția pe bulevardele Dacia și Ștefan cel Mare și Sfânt, transmite Știri.md.

Totodată, este sistată circulația rutieră precum și parcarea autovehiculelor în ambele direcții pe  bulevardul Dacia – Ștefan cel Mare și Sfânt.

În cadrul unei conferințe organizate de dimineață la IGP, oamenii legii au declarat că orice manifestație, protest sau eveniment este interzis pe străzile în care urmează să ajungă astăzi oficialii.

Persoanele care se vor opune acestor reguli vor fi înlăturate.

Totodată, locuitorii blocurilor din apropierea zonelor în care urmează să ajungă astăzi Igor Dodon și Recep Erdogan sunt rugați să nu iasă pe la balcoane, iar pietonii sunt rugați să urmeze indicațiile polițiștilor.

Locuitorii străzilor pe care va fi sistată circulația rutieră vor trebui să prezinte actele de indentitate pentru a putea ajunge acasă, totodată și persoanele care lucrează pe aceste străzi se vor legitima.

Știri.md amintește că Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, urmează să înceapă, azi, o vizită de două zile în Republica Moldova.

Igor Dodon și Recep Tayyip Erdoğan urmează să participe la ora 12:00, la inaugurarea Președinției.

Erdoğan va avea convorbiri cu omologul său Igor Dodon, cu premierul Pavel Filip și se va deplasa în autonomia găgăuză pentru inaugurarea unor obiective sociale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării