main logo
1314

Virusul a mai răpus 6 moldoveni: Bilanțul morților ajunge la 841

Încă 6 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Virusul a mai răpus 6 moldoveni: Bilanțul morților ajunge la 841Foto: pixabay.com

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Potrivit sursei citate, este vorba despre 3 bărbați și 3 femei.

Deces 836: Femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 837: Bărbat de 62 ani, din raionul Soroca. Transferat de la Spitalul Raional Soroca, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Deces 838: Femeie de 90 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopaie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 839: Femeie de 63 ani, din mun.Chișinău. Internată la data de 1 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 840: Bărbat de 66 ani, din raionul Drochia. Transferat la data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Drochia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 841: Bărbat de 69 ani, din raionul Rîșcani. Internat la data de 29 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: ciroză hepatică, diabet zaharat.

Știri.md amintește că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 27.443 cazuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării