main logo
747

Viorel Mardare mai are nevoie de 60.000 de euro pentru tratamentul împotriva cancerului

Regizorul Viorel Mardare rămâne în continuare internat la clinica Wiener Privatklinik din Viena, Austria.

Viorel Mardare mai are nevoie de 60.000 de euro pentru tratament

Viorel a trecut de a doua sesiune de chimioterapie + imunoterapie la clinica Wiener Privatklinik din Viena, Austria. Prof. Dr. Wolfgang Koestler face tot posibilul ca acesta să câștige lupta, chiar dacă se dă cu greu și cu multiple reacții adverse, transmite Știri.md.

Rezultatele primei sesiuni n-au fost cele așteptate, de aceea medicul a fost nevoit să modifice tratamentul. Asta presupune alte investigații și alte medicamente, dar și un preț diferit de cel prevăzut inițial. Dacă în primă fază clinica a indicat în cont 129 de mii de euro, astăzi cu toate schimbările efectuate, Viorel trebuie să achite 165 de mii doar pentru cele șase sesiuni.

Costul estimativ inițial pentru prima sesiune de tratament - https://goo.gl/kWKW5y 
Costum estimativ inițial pentru sesiunile 2 - 6 - https://goo.gl/LT3f88 
Costul actualizat - https://goo.gl/nDhrPs

La această sumă se adaugă și cheltuielile curente ce țin de cazare, drum, medicamente adiționale și tratament ambulatoriu.

Până acum s-au cheltuit circa 70 de mii de euro pentru tratamente/investigații în Republica Moldova, Germania și Austria din totalul de circa 120 de mii de euro acumulați de pe platforma GoFundMe, depuneri bancare și donații private.
https://goo.gl/ouHauf 
https://goo.gl/qpgmSb

Din resursele rămase, se vor acoperi cheltuielile pentru încă 2 sesiuni de tratament, iar pentru ultimele 2 sesiuni mai sunt nevoie de circa 60.000 de euro, sumă ce va acoperi tratamentul și costurile adiționale de cazare, transport și alte medicamente.

Pentru donații online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Amintim că regizorul moldovean, Viorel Mardare, a fost diagnosticat cu cancer la începutul lunii august.

Potrivit informației publicate pe pagina campaniei, boala cu care a fost diagnosticat Viorel se numește adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării