main logo
522

Vine școala: Vânzătorii au instalat tarabele și au aranjat marfa la vitrine

Deși oficial iarmarocul școlar, organizat de autoritățile locale în zona Pieței Centrale, trebuia să-și înceapă activitatea de astăzi, vânzătorii încă își aranjează marfa la vitrine, iar unele tarabe sunt pustii.

Vine școala: Tarabele sunt instalate și marfa e aranjată

Totuși, spun comercianții, începând cu ziua de vineri toate chioșcurile vor fi deschise și vor aștepta cumpărătorii, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Iarmarocul școlar este amenajat pe strada Mitropolit Varlaam, pe tronsonul dintre străzile Armenească și Bulgară și va fi deschis de la 15 august și până pe 14 septembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar, Adrian Talmaci.

Târgul este amenajat la inițiativa întreprinderii municipale „Piața Centrală”, se precizează într-un comunicat emis de Primăria Chișinău.

„La iarmarocul, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a achiziționa rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi. 

E de menționat că târguri școlărești vor fi amenajate și în sectoarele orașului, la propunerea preturilor de sector”, se mai arată în comunicat.

Un alt târg școlar va fi deschis, tradițional, la Centrul de Expoziții Moldexpo. Acolo, părinții vor putea găsi toate cele necesare pentru pregătirea copiilor pentru școală. 

Iarmarocul își va deschide ușile, la fel, pe 15 august. Se va închide însă pe 1 septembrie, mai devreme decât cel organizat de Primăria Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării