main logo
1411

Vine frigul. Meteorologii anunță răcirea treptată a vremii

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 14 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

Vine frigul. Meteorologii anunță răcirea treptată a vremiiVremea se va răci. Ce temperaturi anunță meteorologii

La Orhei sunt prognozate 16 grade, iar la Tiraspol și Leova 17 grade. La Comrat și Cahul se așteaptă 18 grade, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

În Capitală, în această noapte vor fi nouă grade, iar mâine se vor înregistra 17 grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va răcori. Maximele vor scădea până la 14 grade, iar miercuri se așteaptă ploi de scurtă durată.

Mâine, în cea mai mare parta Europei cerul va fi variabil. La Roma vor fi 24 de grade Celsius, iar la Madrid cu două grade mai puțin. La Paris sunt prognozate 19 grade, iar la Londra 18 grade. La Berlin se așteaptă 14 grade.

La Viena maxima va fi de 12 grade. La Praga și Varșovia termometrele vor arăta 13 grade. Aceeași temperatură va fi la Budapesta și Belgrad.

La Atena vor fi 22 de grade și cer variabil, iar la București meteorologii promit 18 grade. La Ankara se așteaptă 15 grade. iar la Kiev cu un grad mai puțin. La Moscova vor fi opt grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării