main logo
2184

Vindeau droguri în cluburi din Chișinău: Momentul reţinerii a 11 suspecţi

Ofițerii din cadrul Direcției Antidrog au reținut 10 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 – 33 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, fiind suspectați de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari în cluburile de noapte.

Vindeau droguri în cluburi din Chișinău: Momentul reţinerii suspecţilor

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că membrii grupării au creat o schemă prin care identificau și comercializau clienților din mai multe cluburi de noapte din Capitală, droguri de tipul pastilelor ecstasy și marijuană hidroponică. Totodată, pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control în incinta locurilor de agrement, procurând droguri la prețul de 200 – 350 lei, pentru o pastilă Ecstasy, transmite Ştiri.md.

În urma a  29 de percheziții efectuate în mun. Chișinău, polițiștii au depistat și ridicat 550 de pastile Ecstasy, 50 de pastile psihotrope Alprazolam, aproximativ 50 gr. de marijuană hidroponică, mijloace bănești provenite din comercializarea drogurilor, aparate artizanale destinate consumului de droguri, cântare electronice la scara mică.

Forțele de ordine au stabilit că drogurile, și anume pastilele ecstasy au fost aduse pe teritoriul Republicii Moldova, pe cale de contrabandă, din una din țările Uniunii Europene.

Valoarea drogurilor confiscate este de aproximativ 200 000 lei.

La moment, 10 persoane din cei reținuți au măsura preventivă sub formă de arest iar unul se află sub control judiciar. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, persoanele reținute riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării