main logo
2391

Videochat cu minore. Organizatorul: Vrei mai mult, lucrezi mai mult

Racolau fete, inclusiv minore și le convingeau să lucreze ca modele pentru videochat. Doi bărbați, originari din Turcia, dar și două femei din Tiraspol figurează într-un dosar de proxenetism şi trafic de copii.

Videochat cu minore. Organizatorul: Vrei mai mult, lucrezi mai mult

După mai bine de jumătate de an de investigații, milițienii din regiune au reușit să infiltreze în gruparea criminală un agent sub acoperire, care a înregistrat totul cu o camera ascunsă, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Milițienii din regiune au descoperit că suspecții au închiriat un apartament în centrul orașului Tiraspol și l-au transformat într-un studiou pentru videochat. 

Aceștia plasau pe diverse site-uri de anunțuri că sunt în căutare de bone. 

Astfel, sub acest pretext, fetele erau ademenite, iar cele care erau interesate de job erau chemate la interviuri, unde li se explica pentru ce au fost, de fapt, racolate.

„Dansezi, te dezbraci, clienții pot fi diferiți… Sunt unii care au dorințe neordinare. Este un lucru specific, însă, nu este nimic rău, groaznic sau supranatural. Nimeni nu trebuie să știe unde se află acest oficiu. De exemplu, dacă ai un prieten care va dori să te întâlnească după serviciu, va trebui să vă întâlniți un pic mai departe. Aici, de exemplu, este o fată care are copii și soț, dar ei nu știu unde ea lucrează”.

Milițienii din regiune au mai stabilit că, după ce suspecții le explicau potențialelor modele în ce constă lucrul lor, acestea aveau ore practice.

În timp ce alte fetele făceau videochat cu clienții, cele noi asistau și învățau de la ele. În cele din urmă, dacă erau de acord, fetele făceau cunoștință și cu organizatorii afacerii.

„Principalul să nu te rușinezi. Dacă nu te rușinezi – totul va fi bine. Și despre salariu: vrei mai mult – lucrezi mai mult.”

Recent, milițienii din stânga Nistrului i-au reținut în flagrant pe organizatorii, dar și pe modelele care lucrau în studioul improvizat. Printre fete erau și minore de 17 ani.

Potrivit milițienilor din regiune, fetele lucrau de la ora 17:00 până la 03:00 noaptea, iar salariul lor lunar era de aproximativ 3.200 de lei. Acum, cei doi cetățeni ai Turciei, dar și una dintre femeile suspectate de complicitate au fost plasați în arest.

Cealaltă suspectă este cercetată în libertate. Dacă vina lor va fi dovedită, suspecții riscă până la 15 ani de pușcărie, pentru proxenetism şi trafic de copii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării