main logo
742

Victimele din Kemerovo, comemorate de tinerii unioniști din Chișinău

La data de 29 martie, Mișcarea Civică ”Tinerii Moldovei” și AO ”Unirea-ODIP”, au organizat un eveniment de comemorare a victimelor tragediei din Kemerovo, Rusia.

Victimele din Kemerovo, comemorate de tinerii unioniști din ChișinăuVictimele din Kemerovo, comemorate de tinerii unioniști din Chișinău

Tinerii unioniști au depus flori și au ținut un minut de reculegere în memoria celor decedați în incendiu, scrie 10tv.md.

” La 25 martie a avut loc o tragedie enormă, în Kemerovo, iar noi, tinerii unioniști, nu am putut rămâne indiferenți față de aceasta. Este cu adevărat cutremurător”, a declarat Andrei Neagaru, membru ”Unirea-ODIP”.

”Rusia are o politică care nu poate controla statul, din acest motiv acolo se întâmplă sute de tragedii care țin de conducerea statului. Liderul orașului Kemerovo nu a mers să-și ceară iertare în fața mulțimii persoanelor, părinților care și-au pierdut copiii în această tragedie, dar a mers să-și ceară scuze de la președintele Vladimir Putin, un lucru absurd.
Noi, suntem solidari cu familiile decedaților și cu mulțimile care au ieșit în aceste zile să protesteze în Kemerovo” a afirmat Alexandru Bîrcă, membru ”Tinerii Moldovei”.

Amintim că la data de 25 martie, a avut loc un incendiu într-un mall din orașul Kemerovo, unde, potrivit cetățenilor, numărul victimelor este de la 200 la 350, poate mai mult. Cele mai multe dintre victime sunt copii care au venit la film sau la distracție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării