main logo
2681

Vicepreședintele raionului Telenești, prins beat la volan: Reacția PSDE

Vicepreședintele raionului Telenești, Alexei Vrăjitoru, membrul Partidului Social Democrat European (PSDE), a fost prins recent în stare de ebrietate la volan. În acest sens, reprezentanții PSDE au venit cu un comentariu.

Vicepreședintele raionului Telenești, prins beat la volan: Reacția PSDEImagine simbol

„Partidul Social Democrat European regretă profund recentul incident, în care a fost implicat membrul PSDE, vicepreședintele raionului Telenești, Alexei Vrăjitoru. Condamnăm ferm conducerea autovehiculului sub influența alcoolului, faptă ce pune în pericol viața și siguranța cetățenilor. PSDE își reiterează angajamentul pentru promovarea responsabilității, integrității și respectului față de lege, principii care stau la baza activității noastre”, se arată în declarația PSDE, transmite Știri.md

Potrivit reprezentanților PSDE, se vor lua toate măsurile necesare, în conformitate cu statutul partidului, pentru a gestiona această situație și pentru a transmite un mesaj clar, și anume că „astfel de acțiuni nu sunt tolerate în cadrul PSDE”. 

„Cerem scuze public pentru incidentul regretabil și ne angajăm să luăm toate măsurile pentru a preveni repetarea unor astfel de situații în viitor. Ne angajăm să continuăm să fim un partid responsabil, care se ghidează după principii morale și etice solide”, au adăugat membrii Partidului Social Democrat European.

Știri.md amintește că, la 1 decembrie, Alexei Vrăjitoru a fost ales vicepreședinte al raionului Telenești. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării