main logo
4215

Viața după Akord. Igor Stribițchi: Nu a fost ușor să o iau de la zero

Igor Stribițchi, fostul membru al trupei „Akord”, s-a reprofilat. Acum s-a mutat în România, unde activează în imobiliare, dar continuă să-și bucure admiratorii și cu noi cântece.

Viața după Akord. Igor Stribițchi: Nu a fost ușor să o iau de la zeroFoto: Captură video

El susține că nu i-a fost ușor să o ia de la zero într-un domeniu necunoscut pentru el, însă a reușit, transmite Știri.md.

„Trebuie să recunosc că un pic am deviat de la muzică, dar muzica oricum rămâne pasiunea mea și nu am să renunț la ea și chiar o să încerc să mai scot piese, să colaborez, să ies în scenă. Nu m-am lăsat de muzică dintr-un motiv special, cumva viața m-a dus la chestia asta. Cu pandemia asta... trebuia să fac ceva, nu aveam cum să stau pentru că muzica era la pământ, și mai ales că m-am mutat în România și aici nu prea aveam lume, nu mă știa nimeni. Trebuia de luat cumva totul de la zero. 

La mine, prin anul 2018-2019, viața s-a schimbat la 180 de grade și profesional, și personal. Multă lume cunoaște că sunt la a doua căsnicie. Faza cu trupa tot de la sine a venit, nu a fost ceva special. Nu a fost ușor să o iau de la zero, evident, într-o altă țară. O țară mare și trebuie să muncești practic dublu ca să reușești, dar nu este imposibil”, a spus ex-membrul trupei „Akord”, în cadrul unui interviu al proiectului Unica.md „Uși deschise”.

Chiar dacă a ales un alt domeniu, Igor Stribițchi susține că de muzică oricum nu se lasă. 

„M-am implicat în sfera imobiliară și un pic m-am retras din muzică. O sferă nouă pentru mine și mă simțeam ca un elev de clasa I. Nu aveam cunoștințe, eu niciodată nu am făcut vânzări. Și mi s-a spus că trebuie să aleg - ori muzica, ori imobiliarele, pentru că nu o să reușesc. Până la urmă este o sferă în care mă regăsesc, totul se învață. Am învățat, am avut traininguri, dar cea mai bună școală e practica. Acuma încerc să-mi repartizez timpul ca să reușesc și cu muzica, și cu imobiliarele”, a spus el.

Igor Stribițchi a fost membru al trupei „Akord” încă din 2006, de la lansarea proiectului muzical, până în 2019.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării