main logo
3675

Veşti bune pentru cei care vor să obţină permisul de conducere

Agenția Servicii Publice a mărit numărul sesiunilor la proba teoretică şi practică, dar şi a persoanelor care pot fi examinate într-o zi.

Veşti bune pentru cei care vor să obţină permisul de conducere

Totodată, din 1 aprilie, admiterea candidaților la probele examenului pentru obținerea permisului de conducere, teoretică sau practică, se va efectua doar în baza programării prealabile, transmite Știri.md.

Potrivit unui comunicat, candidații se pot programa la proba teoretică numai după finalizarea cursului de școlarizare în școlile de profil, iar la proba practică după ce candidatul a obținut calificativul admis la testul teoretic.

De asemenea, a fost majorat numărul de locuri pentru programarea la urgență. 

Candidații pot beneficia de Serviciul „Programare prealabilă la examenul de obţinere a permisului de conducere” direct la subdiviziunea teritorială, accesând pagina web a Agenției www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact afișate în compartimentul "Informații utile/subdiviziuni teritoriale" sau prin intermediul Call centrului la numărul de telefon 14909. 

Programarea este deschisă pe un termen de trei luni. 

Înregistrarea va fi anulată în cazul neprezentării la data și ora stabilită, fiind necesară o nouă programare în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării