main logo
18506

Versiune în cazul vloggeriței care s-a sinucis: Legătura cu o prietenă

Cel puțin 8 persoane au fost audiate în cazul tinerei care și-ar fi pus capăt zilelor, sărind în gol de la etajul 14 al blocului în care locuia. Informația a fost oferită de către procurori.

Versiune în cazul vloggeriței care s-a sinucis: Legătura cu o prietenăFoto: Instagram/ nicuseaa

Aceștia mai spun că examinează și versiunea determinării la sinucidere. Între timp, pe rețelele de socializare se vorbește că Veronica ar fi avut o relație amoroasă cu o altă fată, iar după despărțirea de ea, victima a intrat în depresie. Procurorii examinează și această informație, transmite Știri.md cu referire la Tv6.md.

La două zile de la tragedie, procurorii vin cu primele detalii despre vloggerița care și-ar fi pus capăt zilelor, pășind în gol de la balconul de la etajul 14 al blocrului în care locuia.

„Au ridicat careva acte care se examinează. O parte din persoane la fața locului au fost audiate. – Câte? – 2-8 persoane. Urmează să stabilim dacă doamna s-a sinucis, a sărit singură de la etaj sau a fost determinată la sinucidere. O să fie audiat și cercul ei de prieteni”, a spus Roman Eremciuc, șeful procuraturii sectorului Centru din Chișinău.

Procurorii sunt încă scumpi la vorbă și spun că nu pot divulga prea multe detalii pentru a nu prejudicia ancheta. Ei confirmă însă că victima a lăsat o scrisoare de adio.

„În prealabil mi s-a raportat că sunt 3 file. Poze nu putem să vă dăm fiindcă este taina urmăririi penale”, a mai spus procurorul.

De asemenea, procurorii examinează și filmulețele video în care vloggerița plângea.

„Sunt examinate și unele înregistrări video unde dumneaei a spus despre viața grea și nerealizile în viață”, spune procurorul.

„Toată lumea se prăbușește în ochii mei. Iau totul foarte aproape de inimă și știu că acesta este neajunsul meu. Așa sunt eu, nu pot fi altfel. Nu pot altfel reacționa la toate. Am impresia că încet îmi ies din minți. Pot să stau și să plâng, apoi să râd, este o isterie”, spunea Veronica în stories pe Instagram.

Între timp, pe rețelele de socializare se vorbește că Veronica ar fi avut o relație amoroasă cu o altă fată, iar după despărțirea de ea, victima a intrat în depresie.

„Este o domniță numele căruia nu-l pot da deocamdată. Lucrăm și în direcția dată. O să fie luate declarații și de la dumneaei”, a mai precizat Roman Eremciuc.

Despre existența unei partenere în viața victimei ne-au confirmat și unii vecini de bloc ai ei.

„Detalii știu că avea o prietenă Daniela îmi pare că și erau apropiate. Mai multe detalii nu știu”.

Potrivit unor persoane din anturajul fetelor, acestea s-ar fi despărțit în luna mai, după ce ar fi mers împreună la mare în Egipt. 

Vloggerița care a decedat a pus atunci și câteva videouri din vacanță.

Fetele ar fi fost atât de apropiate încât și-ar fi tatuat ambele pe mâini câte un trandafir. Florile pot fi observate în mai multe poze ale tinerelor plasate pe rețelele de socializare. 

Totuși, după vacanța din Egipt, partenera Veronicăi ar fi fost cea care a pus capăt relației.

TV6 a intrat în posesia unor postări făcute de Daniela pe Instagram în care aceasta spune că „Este ziua în care am putut spune nu omului pe care l-am iubit, l-am respectat și am făcut tot ce mi-a stat în puteri! Creierul meu este la locul lui. Am îndurat multe, bătăi și umilințe. Puțini știu despre asta, doar cei în care am încredere.”

Potrivit celor care ne-au expediat aceste postări, la scurt timp după acest mesaj, Veronica, ar fi plasat o poza pe negru și inscripția „sfârșit”.

Miercuri seară o tânăra vloggeriță ar fi sărit în gol de la balconul blocului în care locuia. Aceasta a decedat până la sosirea ambulanței.

Acum câteva săptămâni victima a participat la emisiunea ”Hai să ne căsătorim”, de la Tv6. Deocamdată, ediția nu a fost difuzată.

Tânăra va fi înmormântată sâmbătă. Ea era foarte populară în lumea virtuală și avea aproape 100.000 de abonați pe instagram.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării