main logo
2718

Vedete care au fost miri și nași de cununie în acest weekend

În acest weekend, la început de vară, s-au sărbătorit mai multe nunți în showbizul autohton. Mai multe cupluri și-au jurat iubire veșnică, alături de nași, prieteni și rude.

Vedetele care au fost miri și nași de cununie în acest weekend

Cristina Evtodii și Gabi Marcu au fost nași pentru prima oară. Nașa a optat pentru două rochii elegante, una mai spectaculoasă ca alta, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

A wedding like a fairytale”, a scris bloggerița pe pagina sa de Instagram, unde  a publicat câteva imagini de la sărbătoare.

Cristina Croitoru și soțul ei au revenit din America și au jucat o nuntă frumoasă alături de primii fini. Interpreta a strălucit într-o rochie de seară de culoare roz pudrat.

Interpretul Valeriu Moruz, membru al trupei BrioSonores, s-a căsătorit în secret pe data de 1 iunie. Totul a ieșit la iveală după ce colegii artistului au i-au felicitat public pe tinerii căsătoriți, Valeriu și Irina. 

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar nunta a avut loc într-un local de lux din Capitală. „Totul a fost ideal până în cel mai mic detaliu, cu atitudine, cu respect, decență și clasă!”, a comunicat Valeriu Moruz pe pagina sa de Facebook, evitând să publice poze de la eveniment.

Veronica și Valentin Vizant au fost nași de cununie pentru a șasea oară. Pe 1 iunie, omul de afaceri și soția sa i-au cununat pe fiul fostului primar interimar al capitalei Silvia Radu. Ovidiu, și aleasa sa, Corina, au jucat nunta într-un restaurant din preajma Capitalei.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării