main logo
17116

Vecinii și prietenii bloggeriței care s-a aruncat în gol sunt îngroziți

Caz tragic în Chișinău. O bloggeriță cunoscută, care avea circa 100.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit din sectorul Centru al Capitalei.

Vecinii și prietenii bloggeriței care s-a aruncat în gol sunt îngrozițiColaj: știri.md

Cu puțin timp înainte de tragedie, tânăra a publicat pe contul său de Instagram o imagine neagră pe care a semnat-o „Sfârșit”. Potrivit poliției, ea a lăsat și un mesaj de adio, transmite Știri.md cu referire la tv6.md.

Potrivit poliției, tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 22:00.

Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei: „La examinare de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Din discuțiile cu vecinii, unele certuri nu au fost auzite. Totodată, polițiștii au găsit și un bilețel de adio, unde tânăra își cere iertare de la cei apropiați”.

Alexandru Statnîi, reporter TV6: „Fata locuia într-un apartament de la etajul 9. Totuși, unii vecini presupun că ea a ieșit din casă, a urcat câteva etaje și s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14. Aici au fost găsite câteva lucruri personale ale ei: o geacă, o geantă și telefonul. Nu este nimic suspect aici și nu se știe ce anume a făcut-o să se arunce în gol”.

Cu puțin timp înainte de tragedie, tânăra a făcut o postare pe contul său de Instagram, unde a publicat o imagine neagră pe care a semnat-o „Sfârșit”.

La locul tragediei, echipa de filmare a reușit să discute cu tinerii care locuiau împreună cu ea la gazdă. Ei spun că sunt șocați de cele întâmplate și nu-și pot imagina de ce tânăra a recurs la acest gest.

„- Era ok, ținea totul în ea.

– Când ați văzut-o ultima dată?

– Ieri ziua.”

Vecinii fetei au doar cuvinte de laudă.

„O cunosc de un an și jumătate. Depresii nu am văzut, era veselă. Nu am văzut-o beată, drogată. Bine arăta, era foarte îngrijită”.

Bloggerița își spunea Nicusea și era foarte activă pe rețelele sociale, făcându-și apariția și în cadrul show-urilor televizate. Aceasta era urmărită de circa 100.000 de oameni pe Instagram, unde își afișa viața personală. Acum o lună, s-a lăudat cu vacanța sa în Egipt.

Comunitatea de influenceri moldoveni, în special cei care au cunoscut-o pe tânără, este șocată de moartea sa. Unii au recunoscut că au văzut-o ultima perioadă plângând pe stories și bănuiau că era în depresie.

Daniela Costețchi, blogger: „De multe ori am văzut-o plângând pe stories, dar nu mă puteam decide să o întreb ce s-a întâmplat. Îmi este milă pentru că avea toată viața înainte”.

Victoria Terescenco, blogher: „Era una dintre sponsorii concursului meu. Doamne ferește! Și sărmana o vedeam mereu plângând în stories. Plângea și plângea și spunea că eu iau totul la inimă”.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele și motivul care ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării