main logo
1273

Vasile Macovei, despre o nouă relație: Îmi plac blondele cu ochi albaștri

Chipeș, talentat și extrem de sexy, acum, Vasile Macovei este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul de la noi.

Vasile Macovei, despre o nouă relație: Prefer blondele cu ochi albaștriVasile Macovei: În viață mea oricând poate apărea o persoană iubită

După ce a trecut de perioada dificilă a despărțirii de mama copiilor săi, Vasile Macovei este gata pentru o nouă relație: „În viață mea oricând poate apărea o persoană iubită”. 

Dacă până acum, interpretul era fidel soției sale și nu-și permitea să-și facă cunoștințe noi, află în prezent, cântărețul este deschis să întâlnească cât mai multe femei. Artistul a spus că se vede cu mai multe domnișoare dornice de a-i cuceri inima. Din păcate, niciuna dintre ele nu a reușit încă să o facă: „Nu pot să zic că sunt într-o relație stabilă, dar evident că mă văd cu cineva. Până la urmă, sunt liber”.

Se pare că burlacul este foarte selectiv. Îndrăgostit la nebunie, în trecut, de fetele brunete și șatene, muzicianul are acum o nouă atracție: „Îmi plac blondele cu ochi albaștri, cu înfățișare de model”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării