main logo
3248

Vara îşi intră în drepturi: Când vom avea temperaturi de +32°C

După aproape o săptămână de ploi şi temperaturi scăzute, pentru următoarele zile, meteorologii prognozează vreme frumoasă şi temperaturi maxime de +32 de grade.

Vara îşi intră în drepturi: Când vom avea temperaturi de +32°CFoto: știri.md

Potrivit meteorologilor, începând de vineri, 5 iunie, în țară de vor înregistra temperaturi caracteristice verii, transmite Știri.md.

Pentru mâine, 4 mai, în raioanele de nord, valorile termice vor arăta +6... +9 grade, la noapte, și +22... +25 de grade, ziua, iar vineri, sunt prognozate temperaturi de +27...+30 de grade ziua.

În zona centrală și în Capitală joi, se așteaptă, la noapte, +7... +10 grade, iar ziua +23... +26 de grade. Pentru vineri, meteorologii anunță temperaturi de +28...+31 grade ziua.

În partea de sud a țării va fi cel mai cald. Joi, temperaturile vor ajunge până la +8... +11 grade noaptea, iar ziua până la +24... +27 de grade, în schimb vineri, ziua vor fi +29...+32 grade.

Menționăm că în primul weekend de vară vremea va fi frumoasă în toată țara, în unele regiuni vor cădea ploi, iar temperaturile maxime vor ajunge la +32 grade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării