main logo
849

Valuri pe bulevardul Ștefan cel Mare. Codreanu: E o pată rușinoasă

În ultimele luni, partea carosabilă a bulevardului Ștefan cel Mare a început să se deterioreze semnificativ.

Valuri pe bulevardul Ștefan cel Mare. Codreanu: E o pată rușinoasă

Se întâmplă la doar doi ani de la renovarea arterei, iar situația cea mai proastă se atestă în preajma stațiilor de așteptare a transportului public, unde asfaltul deformat a creat valuri în carosabil, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Potrivit primarului interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, situația creată este „o pată rușinoasă” preluată de la fosta administrație a municipiului. 

Edilul a enumerat acțiunile pe care le va întreprinde Primăria în privința deteriorării părții carosabile de pe principala arteră a Capitalei.

Potrivit lui Codreanu, municipalitatea s-a adresat companiei care a executat lucrările de reparație a bulevardului, notificând, în același timp, și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în calitate de finanțator.

„Am făcut notificări la compania respectivă, așteptăm să ne așezăm la masa de discuții, Inclusiv am notificat și BERD-ul, ca finanțator, pentru că este o povară pe care municipiul n-ar trebuie să o suporte. Aceasta trebuie să fie în garanția de bună execuție a celui care a executat lucrările”, a declarat Ruslan Codreanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării