main logo
2741

Valico anunță cine a finanțat concertul lui Morgenshtern la Chișinău

Rapperul rus Alișer Valeev, cunoscut cu numele de scenă Morgenshtern, va susține la data de 19 iunie un concert la Chișinău.

Valico anunță cine a finanțat concertul lui Morgenshtern la ChișinăuColaj: știri.md

Organizatorul manifestației de duminică din Piața Marii Adunări Naționale din Capitală este activistul prorus Veaceslav Valico, singurul candidat independent de la alegerile parlamentare anticipate din iulie 2021, transmite Știri.md.

Într-un vieo postat pe o rețea de socializare, Veaceslav Valico, a menționat că concertul lui Morgenshtern este finanțat de diaspora moldovenească din Canada.

"Timpurile în prezent sunt grele, iar motive pentru bucurie sunt puține Viața merge mai departe, iar oamenii, îndeosebi tinerii au nevoie de momente pozitive pentru uita un pic de probleme.

Sunt bucuros că printre persoanele cu care comunic este Victoria Șapa din Canada. Dicutând cu ea, ne-a venit ideea să organizăm un concert pentru absolvenți la data de 19 iunie. Trebuie să-i mulțimim Victoriei din Canada care împreună cu alți moldoveni din diasporă au sponsorizat acest concurs", a menționat Valico.

Reamintim că ieri, rapperul rus Alișer Valeev și-a anunțat fanii că se află la Chișinău, unde va susține un concert la data de 19 iunie.

Tot duminică, 19 iunie, reprezentanții Partidului Șor au anunțat că vor protesta în PMAN împotriva scumpirilor și guvernării incompetente.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării