main logo
634

USMF anunță maratonul pentru efectuarea rapelului: Perioada vizată

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” anunță continuarea maratonului universitar de imunizare împotriva COVID-19 pentru efectuarea rapelului.

USMF anunță maratonul pentru efectuarea rapelului: Perioada vizatăFoto: icn.ch

Maratonul se va desfășura în acest weekend, 12-13 iunie, iar vaccinurile disponibile sunt Sinopharm și Pfizer, transmite Știri.md.

Astfel, persoanele care s-au vaccinat la primul maraton sunt așteptate mâine, 12 iunie, între orele 08:00-21:00 și duminică, 13 iunie, de la 08:00 la 18:00.

Persoanele trebuie să prezinte buletinul de identitate și certificatul de vaccinare primit la prima etapă.

Începând cu 7 iunie, pentru rapel există posibilitatea de a face programare prealabilă la numerele de telefon: 060483333, 060295555.

Potrivit unui comunicat, în total,vor fi organizate 10 fluxuri de imunizare. 

Șase fluxuri vor funcționa în Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) pentru persoanele programate la rapel cu Pfizer. 

Alte 4 fluxuri vor funcționa în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27), dintre acestea trei fluxuri vor fi organizate pentru persoanele care nu s-au programat pentru rapelul cu Pfizer și unul pentru Sinopharm - cu sau fără programare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării