main logo
2337

Urmărește sau nu Chirtoacă emisiunea a cărei prezentatoare este fosta soție

La aproape doi ani de la divorțul dintre ex-primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, și prezentatoarea TV, Anișoara Loghin, unele voci susțin că cei doi mai sunt împreună, liderul liberalilor ezită să răspundă dacă urmărește emisiunea fostei soții.

Urmărește sau nu Chirtoacă emisiunea a cărei prezentatoare e fosta soțieUrmărește sau nu Chirtoacă emisiunea a cărei prezentatoare e fosta soție

Dorin Chirtoacă a menționat că nu reușește să stea cu telecomanda în fața televizorului. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Alegeri cu Durbală” de la Unimedia, transmite Știri.md

„Înțeleg încotro doriți să aduceți discuția, dar nu prea reușesc să mă uit la televizor, iar pe internet mă uit mai deseori la știri. Dar despre viața privată oricum nu o să discutăm, deoarece am refuzat să vorbesc despre asta de ani de zile”, a declarat Chirtoacă.

Unele voci, dar și unele surse media spun că cei doi continuă să fie împreună după divorț.

Amintim că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin s-au căsătorit în data de 21 mai 2016. Despre relația celor doi s-a aflat după ce în vara lui 2015, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie în care Chirtoacă se afla lângă jurnalista Anișoara Loghin.

În data de 8 octombrie, ex-primarul a anunțat pe o rețea de socializare că, împreună cu Anișoara, au luat decizia de a divorța și solicită să nu fie întrebați motivele deciziei lor. Căsnicia celor doi a durat aproape cinci luni.

Iar la data de 6 decembrie 2016 cei doi au divorţat în mod oficial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării