main logo
1592

Unul dintre suspecții în cazul violului din Chișinău, luat la întrebări de jurnaliști

Unul dintre cei șase suspecți de violul care s-ar fi produs la începutul lunii mai într-un apartament din Chișinău a fost luat la întrebări de jurnaliști, astăzi, într-o sală de judecată de la Curtea de Apel Chișinău.

Dublu viol și omor: Un suspect, luat la întrebări de jurnaliștiFoto: IPN

Acesta a stat întruna cu gluga în cap și a refuzat să răspundă la întrebări, doar când a fost întrebat dacă-și recunoaște vina, tânărul a dat din cap în semn de „Nu”, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel i-au menținut mandatul de arestare preventivă pe un termen de 30 de zile, precum a dictat inițial instanța de fond.

Ieri, instanța de apel a menținut mandatele de arestare preventivă emise pe numele altor doi suspecți din acest dosar. Cel de-al treilea bănuit care se află în detenție preventivă nu a contestat arestarea sa pentru 30 de zile.

Amintim că alți doi suspecți pe acest caz se află în căutare.

Violul s-ar fi produs la începutul lunii mai, într-un apartament din centul Capitalei. Cei șase indivizi sunt bănuiți că au violat două fete, printre care o minoră de 16 ani. 

Ulterior, pe fata minoră aceștia ar fi aruncat-o de la balcon, de la etajul șapte. Tânăra a fost internată inițial în spital, dar a decedat peste câteva zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării